Post by waitennenafi on Feb 22, 2022 22:03:02 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kung Fu Z ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kung Fu Z IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит-код багато грошей ▞▞▞
▞▞▞ Kung Fu Z 2022 version ▞▞▞
Чудова гра, я на хвилі 101, але я не можу отримати доступ до таблиці лідерів, що робить гру безцільно. Надав дозволи додатку, входив і виходив із google play, щоразу видає помилку в таблиці лідерів.
Нудна гра 1 stor, тому що вона пробудила в мені ностальгію з тих пір, коли мені було 10 років, і я грав зі своєю PSP, але крім цього грі нічого більше запропонувати
Гарна концепція, але це абсолютно бездарна та безглузда гра з клікером/бездіяльністю.
Дуже весела та захоплююча система вирівнювання. Бій швидкий і чуйний. Також чудова тема.
Гарна гра, але я завжди застряг. Будь ласка, додайте деякі нагороди для нас або події, щоб зробити його кращим😊
Slingshot Smash: Schießplatz Arcade adni
Це могло б бути ідеальним, але я не прихильник того, щоб грати в одні й ті ж рівні знову і знову (і знову), щоб прогресувати. Це швидко зробило його надзвичайно нудним для мене. Розчаровує.
Ну, коли ти виходить із гри, людина бореться з 4, вона сама, це круто
Чудово все, я сподіваюся, що інші розробники візьмуть підказку від стилю мистецтва до ігрового процесу та зроблять щось ще більш позачасове. Я вважаю, що цей бійчик також має великий потенціал рогалика. Мені б хотілося, щоб анімація вмирання зомбі була трохи кращою... можливо, як анімація падіння фатальної люті... зброя та інші рухи також здаються природною еволюцією... люблю бійки, посилання на поп-культуру... люблю мистецтво І звук – це майже половина причини, чому я граю.
Це весела гра, але мені потрібно витратити гроші на дорогоцінні камені, будь ласка, зробіть це, щоб ви могли купувати дорогоцінні камені за монети
Це не дало мені того, на що я витратив гроші
Гарна гра, але щоразу, коли я виходив, я втрачав свій рівень рівня прогресу тощо.@#£& хмара не допомагає.unninstall.
Кунг-фу Z Аркады wtok
Ця гра досить акуратна. Мені подобається аркадна графіка старої школи.
ЦЕ НЕ КОРОЛЬ ФУ, ЦЕ КАРАТЕ
Ця гра дуже багато.. але олень перезапущений..
Виглядає круто, але до біса нудно. Просто тапер гра. Насправді ви не робите багато чого, окрім як прискорюєте атаку персонажа.
Тож це дуже круто, але чи має «Kung Foo» якесь відношення до БОМБ чи чогось такого? Замість цього потрібно мати нунчаки або меч.
це найкраща гра "afk", в яку я коли-небудь грав. вперше я подумав, що я була легкою грою, так як ти міг би закрити гру, але все ще займався фермерством за гроші. але правда в тому, що вона відрізняється від будь-якої іншої гри afk, ігровий процес та унікальний елемент змушують вас хотіти грати в цю гру все більше і більше. Крім того, нам не потрібно витрачати гроші в цій грі, оскільки ми можемо обробляти дорогоцінний камінь за допомогою реклами після побиття боса або входу в систему. 10/10, дякую розробникам за гру!
Це начебто весело і креативно, але ігри про зомбі стають дещо кліше, і щоразу, коли ви щось оволодієте, ви втрачаєте весь свій прогрес. Він також дуже повторюваний. Ті самі вороги. Ті самі бої. Далі й далі й далі.
Мало контролю над хлопцем
Kung Fu Z Arkády wvd
Проста гра, вона чудово працює з будь-яким пристроєм, який мені подобається, оскільки в грі є цей старий аркадний тип ігор, я однозначно рекомендую спробувати
Ця гра така хороша! У вас є дитина, щоб перемогти зомбі. У вас є міні-боси, і боси. У вас теж є домашні тварини! Я люблю пряник, він такий милий і дуже потужний. Оголошень майже немає. Ця гра є ідеальною грою-кликером.Ви оновили, щоб зробити дитину сильнішою. Ця гра така весела. Це моя улюблена клікерна гра в моєму житті. Продовжувати йти.
Ця гра викликає звикання на наступний рівень завдяки дивовижній графікі Capcom і приголомшливому ігровому режиму. Я люблю цю гру. Я грав у неї 30 хвилин, і я закохався в створення чудової роботи
У мене є дві проблеми, будь ласка, зробіть гру трохи простішою, друга, будь ласка, додайте більше ліків у торговому центрі.
Гра весела, одна з найкращих, але одна річ: видобуток трохи кепський, тому що коли я вбиваю боса, ви очікуєте від нього чогось хорошого, а потім отримуєте зелену шапку.Особливо, коли ваша собака на вищих рівнях все ще отримує здобич нижчим класом, ніж ваша, якщо ви додасте вищий важіль, тим краще видобуток, це може бути веселіше для інших і легше, коли зомбі стає важче перемогти
Гра зависає в підручнику з отримання нагород
Я чудово, але мені знадобилося майже 2 дні, щоб завершити завантаження та перейти до всіх інших моїх програм, які чекають на встановлення
Мені подобалася гра, поки я не зрозумів, що я повинен опанувати кожен час, щоб пройти хвилю 45. Це марна трата часу, і це мене розчаровує.
Классна гра ,тай реклам не багато для безкоштовної гри
Гра на 5 !
Вау, предмет пішов за майстром. Так погано, що ми збираємо, але це пройшло так легко, епічно минуло. Усе оновлення зникло. до побачення
як можна назвати це грою, коли ти навіть не граєш/керуєш персонажем!? Гравець просто сидить і дивиться, як гра триває без участі користувачів... якщо ви хочете покращити цю гру, все, що розробник має зробити, це додати керування Мануэлем у параметри.
Ця гра чудова. Я граю безперервно 3 дні, і це справді складно. Я хотів би, щоб ви додали трохи до цієї гри. Але я точно рекомендую її! РЕДАГУВАТИ: Я завантажив гру на свій новий телефон вчора, і вона працює ідеально, і це все ще чудово, продовжуйте оновлювати її! Якщо хтось побачить цей огляд, завантажте його, це чудово!
Пристойна гра і все, але я скасував вибір Марті Мак Флая як партнера і не можу вибрати його знову. Подайте заявку в службу підтримки 5 місяців тому, але відповіді немає
Це величезна трата часу, я навіть не помітив, що останні пару годин витрачаю на той самий рівень 5 разів. У грі є серйозний недолік, прогрес втрачається випадковим чином.
Чудова гра, але реклама
Починається чудово, але нікуди не йде... ви просто продовжуєте грати на ті самі рівні знову і знову, а спорядження в основному залежить від удачі.
Дуже веселий і захоплюючий аркадний стиль beat-em-up. Я б однозначно рекомендував цю гру.
Kung Fu Z እንቅስቃሴ ያለባቸው prr
Побиття зомбі в цій грі на диво приносить задоволення. Це одна з небагатьох ігор, де мені подобається залишати звук увімкненим. Я думаю, що вони можуть нарощувати натискання за допомогою QTE або періодичних дій на екрані (гортання по екрану або малювання фігури) для отримання значної шкоди поверх ходів, які вони вже мають у цій грі. По суті, це гра з вистукуванням, але здається, що вони точно можуть зробити її більш схожою на beat em up.
У мене був обліковий запис рівня 87 під назвою "DaBoySeb", і його замінили обліковим записом рівня 1, і я не можу завантажити свій старий обліковий запис.
Я вражений розробниками. Прочитавши деякі коментарі, я побачив, що розробники насправді витрачають час, щоб відповісти на коментарі гравців, незалежно від того, чи є у гравців проблеми, чи вони просто хвалять гру. Крім того, я звільняю місце на телефоні, тож чому б мені не спробувати цю гру.
Так кльово
Kung Fu Z Arcade hck
Люблю цю гру. Було б краще, якби можна було вибрати персонажів дівчат!!
Гарна гра, щоб скоротити трохи часу, але подія Хеллоуїна повна BS. Потрібно більше 10 000 валюти події, і ви отримаєте лише 20 на кожні 15 хвиль без скидання хвиль. Невже?!? Вона повинна збільшуватися з кількістю завершених хвиль. Чесно кажучи, без 3 щоденних завдань у цю подію навіть не варто було б грати. З ними воно того варте.
Крута гра
Мені подобається ця гра, але щоразу, коли я оволодіваю чимось, я переходжу на перший рівень, і це дозволяє мені опановувати лише з торгового центру, і якщо я пройду етап торгового центру, то я повинен опанувати, скільки рівнів я пройшов далі. ніби вони не хочуть, щоб я переходив на інший рівень. Я не знаю, чи це збій чи ні, але, будь ласка, виправте це
Це чудово.... не зрозумійте мене неправильно, але це трохи нудно.
Я хочу, щоб управління було простим, як Ден Людина.