Post by waitennenafi on Feb 22, 2022 22:00:04 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dáma ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dáma IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ neomezený hack peněz ▞▞▞
▞▞▞ Dáma 2022 version ▞▞▞
limo ρομπότ μετατρέψει το αυτοκίνητο Περιπέτεια lxg
Checkers بورڈ bas
dobrá hra
Je to v pořádku, ale počítač bude v některých hrách dělat to samé znovu a znovu, aby se pokusil vyhrát. Pokud uděláte totéž, bude to jen remíza. Měla by to být funkce, která omezuje množství pohybů tam a zpět
Další blokové pohyby na br byly provedeny, ale hra vám nedovolí přeskočit skok.
Geniální hrazabai na hodiny💎
Pěkné desky s různými styly. Vždy jsem tuto hru miloval, ale jeden problém: normálně může král přeskočit celé pole. Ve vašem ne. Jaké zvláštní pravidlo...
Pěkně propracované
Skvělá hra Vždy mě baví hrát tuto hru téměř na úrovni mistrovství
Zajímavá hra mě nutí pečlivě přemýšlet Díky před každým krokem v životě
Řekne vám, jaký krok máte udělat, a pokud nechcete, stále musíte! Kvůli tomu to není moc zábavné. Miluju dámu a tohle mě mrzí.
Nevím, jestli vývojáři této hry ještě žijí, protože na recenze neodpovídají. Nicméně, tato hra je stále moje oblíbená, protože ji milujete. Prosím, měli byste se pokusit zlepšit úroveň obtížnosti, je příliš snadné je porazit. Vytvořte také způsob, jak soutěžit s ostatními hráči online.
Ze začátku je to zábavné, ale při hraní to začíná být matoucí a simulace spouštění počítače
Docela dobrá hra
Miluji tuto hru, děkuji vývojáři. Dám tomu pět hvězdiček
Hrozné, ai pokaždé vyhraje nebo máte šanci provést taktiku zdi a vše zablokovat, ale přesto se králové vždy znovu a znovu přesouvají na stejná místa, aby vyhráli pomocí draw, které jste vynutili, hrozná koordinace ai je jedna problém, ale zdá se, že vždy vyhraje podivně, když si pak uvědomíte, že to nebyla dovednost ai, byla to jen ai, která vás přiměla kreslit kvůli stejným tahům nebo neustále nějak porušuje obranu, to není na mě, protože její ai to ví už a jsem veterán
Tak dobré hrát, ale grafiku je třeba upgradovat 🤦
je to sice dobrá hra ale dělá tahy které Vy nemůžete a je dost ve velké výhodě oproti Vám
Aplikace vám nedovolí ji zavřít!
Zajímavé a učenlivé
Hra je pěkná, (ale) je příliš měkká, myslím si, že by měla být o něco těžší než tato (zejména se soustředím na ghanské chechery)
Strašné nemůžu si jezdit jak chci já......nestahovat!
Prosím, nenechte počítač kreslit Hra sama o sobě je velmi skvělá, ale myslím, že schopnost kreslit hru by měla být dána hráči, nikoli počítači
Převzetí síly je opravdu nepříjemné, takhle americká dáma nefunguje. V podstatě to znamená, že o výsledku hry je rozhodnuto několika tahy a není to fér.
Opravdu zábavná hra, dobrá na ubíhání času
když máte možnost křížení, počítač vás nutí hrát v jeho prospěch. To je špatné.
Maj tam spatne pravidla takze je to k nicemu napriklad neni pravda ze dama ma prednost ve skakani.
Přál bych si, aby existovalo nastavení pro zakázání dvojitých skoků a povolení skládání králů a aby existovalo PvP a hraní s přáteli. Jinak je to docela zábava.
Co očekávat: Reklamy se zvukem. Před spuštěním aplikace budete chtít ztlumit zvuk telefonu. Reklamy s odpočítáváním, které se neodpočítává. Reklamy s tlačítkem Zavřít pokaždé na jiných místech. Reklamy s tlačítkem ztlumit pokaždé na jiných místech. Reklamy se zašedlým tlačítkem pro zavření, takže je sotva vidíte. Hra samotná je ale docela dobrá.
Myslím, že je to dobrá hra, ale když hraji dámu, nejsme nuceni skákat
Tato hra je úžasná a úžasná, hrát ji pro mě jako hru na lekci😊😊😊
Дама Настолни xas
Miloval jsem tuto hru, než jsem aktualizoval, teď má příliš mnoho reklam... tak ji nyní odinstalujte... nemohl jsem hrát svou hru, aniž by se objevily reklamy... no dobře, dokud to trvalo... na další hra... omlouvám se
Дама Настолни oaw
Největší kundovina, je to dělaný tak aby vždy vyhrálo CPU