(Android) All That Remains: Part 1 - Bunker Room Escape Game veľa tokenov hackne
Feb 22, 2022 21:51:08 GMT -5
Post by waitennenafi on Feb 22, 2022 21:51:08 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ All That Remains: Part 1 - Bunker Room Escape Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ All That Remains: Part 1 - Bunker Room Escape Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ veľa tokenov hackne ▞▞▞
▞▞▞ All That Remains: Part 1 - Bunker Room Escape Game 2022 version ▞▞▞
Skvelá hra! Dúfam, že čoskoro bude 2. časť!
All That Remains: Part 1 - Bunker Room Escape Game Adventure ctjg
Ďalšia skvelá xyzzy-ing hra
Nemôžem zapnúť televízor, pretože fotoalbum používateľského rozhrania zakrýva tlačidlo napájania televízora. Edit: vývojár to opravil za deň! Teraz to môžem poraziť. Pevné hádanky a hlasové herectvo. Vysoko odporucany.
Miloval som túto hru. Strávil som niekoľko dní hraním, odolával narážkam, až kým som nezabudol na heslo všetkých vecí. Užil som si prepnutie rádia na klasický klavír pri objavovaní miesta, jedna skladba mi pripomenula The Truman Show. Neviem sa dočkať 2. časti, rada zaplatím.
Milujem všetky Glitch hry! Zverejňuje najlepšie dostupné únikové hry.
All That Remains: Part 1 - Bunker Room Escape Game Aventură taz
Milujte túto hru! Je to ťažké, ale také dobré, neviem sa dočkať 2. epizódy!!
Vyzerá to ako skvelá hra, skúšobná verzia vám v skutočnosti nedá dosť na to, aby ste sa rozhodli, či si ju chcete kúpiť. Hodnotil by som 4 hviezdičkami, ak by úvod/skúšobná verzia bola o niečo dlhšia.
Dosť biedny a neinšpirovaný pohľad na hlavolam podobný The Room bez toho, aby sa priblížil svojej triede, lesku, grafike, originalite alebo kvalite. Prináša nevkusný všeobecný príbeh o zombie, ktorý sa z času na čas spustí cez vysielačku, no ponúka nulovú drámu. Hlas vašej postavy je jedným z najhorších, čo som počul, a rozprávacie scény slúžia skôr na zabitie nálady. Hádanky sú zábavné a niektoré sú celkom šikovné, ale toto je hra, ktorá by bola lepšie zadarmo. Do pekla, mohli by použiť rádio v spálni na prehrávanie reklám pre sponzorov, zaplatiť navyše za nájdenie vypínača, ak chcete. Celé som to rozlúštil asi za hodinu a pol a zaplatil som za to. Strávil som rovnaký čas pri prvej epizóde Telltales Walking Dead a viac ako 30 hodín som strávil pri Real Racing. Nezdá sa mi to ako hodnota za peniaze.
Asi v čase, keď som sa dostal do hry..boom musím za hranie zaplatiť. Žiadne rady, hra ma niekoľkokrát naštartovala, ale pekná grafika a zložité puzzle (aj keď som musel urobiť len 1) 😂😂
čakám na časť 2....
Ich ďalšie hry patria medzi moje absolútne obľúbené, ale táto úplne nesplnila očakávania.
Skvelá hra! Veľmi inteligentne navrhnuté hádanky, ktoré si niekedy vyžadujú priestorové povedomie a prepojenie viacerých rád. Dokonca aj ako fanúšik logických hier som bol stále výzvou, ale nič sa nezdalo nemožné vyriešiť. Už sa neviem dočkať 2. časti!
Ťažké hádanky, ale uskutočniteľné. Buďte pripravení robiť si poznámky!
Milujem to. Netrpezlivo čakám, čo na mňa Glitch hodí ďalej. Stojí za pár dolárov, sľubujem.
Poponáhľajte sa s časťou 2.
Geniálne ako vždy hádanka s potrubím bola trochu nervózna, ale nevadí. Dal by som 5 hviezdičiek, ale nemôžem prejsť počítačom, ktorý po vložení diskety nezobrazuje žiadne možnosti. Asi som to rozbehol hneď na začiatku. Môžete to opraviť? EDIT: Ospravedlňujem sa, že som niečo vynechal, všetko bolo v poriadku! 5 hviezdičiek
Hra stále zamrzla. Super otravné.
Toto bola v skutočnosti pomerne náročná úniková hra. Rád som to hral, ale musel som si niekoľkokrát pozrieť návod. Niektoré veci by som nedal dokopy, ako napríklad skladačka ABC s 3 rôznymi časťami. Neviem sa dočkať 2. časti
veľmi dobrá úniková hra, aj keď rady by pomohli. hra je pekná, zvuk je trochu strašidelný, ale je to skvelé a celkovo to bolo veľmi zábavné a skutočne vás to núti premýšľať. neviem sa dočkať 2 časti!
Skvelá zábava. Stojí to za cenu, teším sa na 2. časť.
Dobrá hra ako vždy od chyby, teraz som hral všetky hry a stále sa zlepšujem
Je to skvelá úniková hra z miestnosti pred poruchou
Skvelá úniková hra! Jediný problém, ktorý som mal, bola tmavá hra. Musel som zapnúť telefón na plný jas, aby som videl niektoré časti hry a niekedy to stále nestačilo.
Naozaj som si myslel, že by sa mi táto hra páčila, ale nie sú tam žiadne rady (aj keď som ich mal povolené) a hra sa jednoducho nehrá tak, ako je inzerované. Príliš zlé.
Je to v poriadku, ale myslel som, že to bolo zadarmo. nie je. Je to však celkom zábavné.
Skvelá hra! Hádanky sú dosť zložité na to, aby boli náročné, ale nie nemožné. Dal by 5 hviezdičiek, ale pri televíznej skladačke sa vyskytol jeden problém s dizajnom. Ikona v spodnej časti obrazovky zakrýva časť skladačky, takže fotografie museli znova a znova spúšťať a snažiť sa trafiť to správne miesto. Ale celkovo skvelá hra.
Nie je to dobré Kúpte si radšej nálepku, je to príjemnejšie
Musel som niekoľkokrát odinštalovať a znova nainštalovať, ale celkovo skvelá hra
Hra naozaj nie je zadarmo, hráte 10 minút a pýtate si 4 doláre....prečo skrývať cenu? Zdá sa, že všetky možnosti pre rady nefungujú. Ak zapnem nápovedu alebo zvýraznenie, nič sa nezvýrazní alebo nemôžem nájsť, kde mám nápovedu vidieť...
Kedy bude ďalší?
Je zlé, že takmer denne kontrolujem nové hry od Glitch??! Haha! Vážne, milujem vás! Ja a moji traja tínedžeri netrpezlivo očakávame DRUHÚ ČASŤ. Rád zaplatím za akúkoľvek hru, ktorú vydáte! Jedného dňa som narazil na blog, keď som hľadal hru, ktorá by sa oplatila zahrať po dokončení série izieb. Spomínaný blog navždy stratený. Využil som teda šancu a kúpil som si prvý diel. O päť minút a bol som závislý! Minulé leto som nerobil nič okrem hrania glitch hier... všetkých! Lol Pokračujte v úžasnej práci!
Fantastická hra, ako som od vás zvyknutý. Prosím, urobte časť 2, pretože ten cliffhanger!
Skvelá hra, ale dvakrát za jedno popoludnie mi náhodne spadla a keď som ju reštartoval, jediným uloženým pokrokom bol môj fotoalbum. Rád by som dokončil túto hru, ale len toľkokrát som ochotný nedobrovoľne prehrať prvú hodinu práce.
ČAKÁ SA VERITAS? ?!!!!!!!!!!
vyborne. Hádanky sú jedny z najlepších, aké som videl v akejkoľvek únikovej hre. Zápletka je úplný nezmysel, presne také by únikové miestnosti mali byť! Určite vyskúšam ďalšie ich hry.
milujem to!! neviem sa dočkať 2 časti!!
Veľmi sklamaný. Užil som si hru a zaplatil, aby som mohol pokračovať. Zakaždým, keď sa dostanem do počítača, hra spadne a ja som stratil celý svoj postup. Nebude sa to pokúšať hrať znova
Takže výborné. Koľko hier plánujete hrať v tejto sérii? Niečo väčšie v porovnaní s FL?
All That Remains: Part 1 - Bunker Room Escape Game Phiêu lưu ojw
Skvelá hra. Niektoré hádanky boli nielen ťažké, ale aj nejasné a neintuitívne. Toto a séria FL sú však zábavné, takže vám budem naďalej dávať 5 hviezdičiek. Pre tých, ktorí čítajú túto recenziu – stále uprednostňujem sériu Room (Firecracker hry) pre jej grafiku a pohlcujúcejší zážitok, ale toto je ďalšia najlepšia a ďaleko pred ostatnými v obchode Play.
Farm City: Farming & City Building Santai jbbf
Absolútne miloval túto hru. Veľmi návykové a miestami ma naozaj zmiatlo. Už sa neviem dočkať ďalšieho!
Do hry som sa veľmi zapájal a nakoniec sa to zrútilo... Stratil som všetok svoj postup a „Všetko, čo zostalo“, boli moje fotografie. Tak to je vec....
Skvelá hra od vás ako vždy! Vyskytlo sa však niekoľko chýb, na ktoré som narazil. Na začiatku hry mi dovoľte zdvihnúť otočný ovládač TV cez panel pod hodinami, než sa to vyriešilo jednoduchým poklepaním po celom paneli. Tiež mi to umožnilo zdvihnúť druhú polovicu telefónneho čísla cez otvor tak, že som naň niekoľkokrát poklepal predtým, ako som mal skrutkovač.Milujem vaše hry už od série FL (čo bola najlepšia herná séria, akú som KEDY hral alebo kedy budem.) Táto bola tiež skvelá. Tešíme sa na ďalšiu časť. Páči sa mi, že vaše hry obsahujú zaujímavý príbeh, ako aj napätie a hádanky, pri ktorých musím premýšľať – nie je to príliš jednoduché. Skvelá kombinácia!!! Tiež som bol veľmi prekvapený, keď som zistil, že ste len 2. Ceny tvojich hier mi vobec nevadia. Za oveľa horšie hry som zaplatil viac. S Glitchom sa toho nemusím báť.
Super fanúšik Glitch Games. Ďalšia vynikajúca hra tejto dynamickej dvojice. A k "missinginstero".... jednoznačne ste v menšine. Štandardný prípad chcieť všetko za nič a hladkať si vlastné ego odkazovaním sa, že si múdrejší ako my ostatní.....Ahoj Felicia!! Závada.... pokračuj v úžasnej zábave!!!!
Miloval túto hru!! Čo sa stalo s časťou 2?!
TV sa nedá zapnúť – vidím, že ostatní mali rovnaký problém! Čo mám urobiť? Vďaka!!